Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Malaga is een heerlijke stad, gelegen aan de Middellandse Zee. U kunt er genieten van de vele stranden, een wandeling langs Vakantie Malaga - Alles over Malagade promenades, eten in een van de vele restaurants of tapasbars langs de boulevards. U vindt er de lokale heerlijkheden zoals pescadito frito, een assortiment van gebakken vis, rode mul, sardientjes en gazpacho. Ga ook naar een van de bodegas, wijnlokaliteiten waar u de lokale wijn uit Malaga direct uit het vat kunt proeven.

Wat is er te doen in Malaga?

Doordat Malaga, in zuid Spanje, omsloten wordt door de Costa del Sol is er voor elk wat wils. De drukte van de stad, het toerisme aan de Costa del Sol en de natuur en schoonheid van Andalusië met al zijn olijven- , sinaasappel- en amandelbomen. Naast een dagje strand kun u er in de winter ook op uit voor de sneeuw in de Sierra Nevada, en als u het slim aanpakt staat u 's morgens op de ski's en ligt u 's middags te bakken aan het strand.

 

 

Malaga ReisgidsUw vakantie in Malaga, Spanje

Malaga is een stad van terrasjes, restaurantjes en een uitgebreid uitgaansleven, vele bezienswaardigheden, leuke hotelletjes in het centrum en voor degenen die liever net buiten Malaga willen verblijven zijn er de vele Bed en Breakfast accommodaties waarvan er diverse door Nederlanders of Belgen worden geëxploiteerd.

Malaga Reisgids

Op deze online Malaga Reisgids vindt u alle leuke informatie over Malaga, zoals de bezienswaardigheden, het weer in Malaga, maar ook de nuttige informatie, zoals over Malaga Airport en de hotels, appartementen en last minutes voor uw vakantie in Malaga.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.