Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Malaga bezienswaardigheden

Alle interessante bezienswaardigheden in Malaga, zoals de kathedraal, la Alcazaba, Castillo de Gibralfaro, het Romeins theater, het Picasso museum en de bullfight-ring (Plaza de Toros) en nog vele andere bezienswaardigheden.

Malaga bezienswaardigheden - De kathedraalDe kathedraal is een populaire toeristische bezienswaardigheid en een nationaal monument in Spanje. Zonder twijfel een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Malaga.

Malaga bezienswaardigheden - La AlcazabaDit Arabische fort werd gebouwd in de 11de eeuw door koning Badis van Granada.

Beste reistijd MalagaDe beste tijd voor een vakantie naar Malaga is, als u Malaga Stad gaat bezichtigen, in het voor- of najaar. Het is dan niet te heet en bovendien niet te druk.

Malaga bezienswaardigheden - Romeins theaterHet Romeinse theater ligt naast het militaire fort La Alcazaba.

Malaga bezienswaardigheden - Mueum en geboortehuis PicassoDe bevolking van Málaga is trots dat Pablo Picasso in hun stad geboren is. Naast het geboortehuis van Picasso (Casa natal de Picasso) is er ook het Picasso museum (Museo Picasso).

Malaga bezienswaardigheden - Plaza de toros MalagaHet Plaza de Toros, de stierenarena van Málaga, is gebouwd in de jaren 1874 tot 1876 door Joaquín Rucoba en biedt plaats aan ruim 14.000 mensen.

Bezienswaardigheden Malaga - OverigeLees meer over Paseo del Parque, Mercado Atarazanas, Palacio Episcopal, Palacio de la Aduana, Ayuntamiento de Malaga, Iglesia del Sagrario, Iglesia de Santiago, Palacio de Marques de Valdeflores, Casa del Consulado en de Pasaje de Chinitos.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.