Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Auto huren MalagaHuurt u een auto op de luchthaven van Malaga, dan ligt niet alleen het prachtige Andalusië aan uw voeten, maar ook de langgerekte stranden van de Costa del Sol, met plaatsen als Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella, Nerja etc. Vanaf de luchthaven bent u binnen een paar minuten in het centrum van Malaga.

 

 

Aanbieders auto huren Malaga Airport

 

 

Route naar Malaga Airport

Vanuit richting Malaga

U bereikt de luchthaven van Malaga via de A7 richting Algeciras. Neem afslag 235 richting Torremolinos naar de MA-21, de weg die leidt naar de luchthaven. Eenmaal op de luchthaven volgt u de borden waar u de huurauto kunt terugbrengen.

Vanaf de Costa del Sol

Vanuit de steden aan de Costa del Sol, rijdt u A7 richting Malaga en neemt u afrit 229 richting San Julián. Dit is de MA-21, de weg die leidt naar de luchthaven. Eenmaal op de luchthaven volgt u de borden waar u de huurauto kunt terugbrengen.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.