Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Beste reistijd MalagaDe beste tijd voor een vakantie naar Malaga is, als u Malaga Stad gaat bezichtigen, in het voor- of najaar. Het is dan niet te heet en bovendien niet te druk.

 

 

 

Malaga beste reistijd

Beste reistijd Costa del Sol

Combineert u uw reis naar Malaga met een zonvakantie aan de Costa del Sol, ga dan tussen half juni en eind september. De temperaturen aan de kust zijn doorgaans milder dan in de binnenlanden, echter in de maanden juli en augustus kan het prettig zijn om in ieder geval 's nachts over een goedwerkende airconditioning te beschikken. Slapen met temperaturen boven de 28 graden is niet fijn!!

Beste reistijd binnenlanden

Voor uw reis naar de binnenlanden van Zuid Spanje, Andalusië, moet opgemerkt worden dat de temperaturen behoorlijk kunnen oplopen. Doorgaans is er weinig wind, dus een accommodatie met voldoende schaduw en liefst een zwembad is geen overbodige luxe.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.