Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Reisgidsen MalagaWilt u niets missen in Malaga? Zorg dan dat u een goede reisgids bij u heeft...

 

 

 

 

Bekijk alle reisgidsen van Malaga


Wegenkaart AndalusieWegenkaart Andalusie

Uitgever: Marco Polo
Schaal: 1:200000
Soort: Wegenkaart/Landkaart
Taal: Duits

Gedetailleerde kaart van Andalusie met goede aanduiding van alle berijdbare wegen, campings, bezienswaardigheden etc. Enigzins flets kleurgebruik, kaart oogt dan ook druk, maar er staat meer op dan de Michelin kaart.


Reisgids Malaga - Footprint Focus

Reisgids Malaga - Footprint Focus

Taal: Engels

Handig gidsje op zakformaat van Malaga. Dit gidsje is uit het handboek Andalucia van Footprint gehaald.
Footprint focus is een engelstalige praktische reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van middenklasse tot luxe en plaatsbeschrijvingen. Kenmerk: brede culturele en achtergrondinformatie, bondig geschreven.


Reisgids Malaga - Lonely PlanetReisgids Malaga - Lonely Planet

Taal: Engels

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden.

 

 


Reisgids Malaga - LannooReisgids Malaga - Trotter Lannoo

Taal: Nederlands

Veel aandacht voor praktische informatie als hotels en restaurants en musea, maar ook soms wat beperkte beschrijvingen van bezienswaardigheden. Handig zijn de vele plattegronden: verrassend en verfrissend geschreven! Met steeds meer informatie over de lokale cultuur en bezienswaardigheden, uiteraard steeds kritisch gescreend. Ruime keuze aan grondig geteste hotelletjes, chambres d'hôtes, restaurants, tearooms ...
Een uitgebreide selectie logies, restaurants, cafés en winkels voor elk budget en voor elke stemming: goedkoop kamperen, luxueus dineren, authentieke bars afschuimen ... Alle bezienswaardigheden worden uitvoerig beschreven. Met handige overzichtskaarten en gedetailleerde stadsplattegronden waarop alle adressen en bezienswaardigheden gelokaliseerd zijn.


Reisgids Malaga - DominicusReisgids Malaga - Dominicus

Taal: Nederlands

Of u nu een georganiseerde rondreis boekt, een fly-drive of op eigen gelegenheid Andalusië gaat bezichtigen, deze reisgids helpt u de interessantste plekjes te ontdekken en keuzes te maken uit het enorme aanbod. Aparte achtergrondverhalen met culinaire, historische, culturele of alledaagse thema's doen recht aan de veelzijdigheid van Andalusië. De gids is geïllustreerd met mooie kleurenfoto's, handige kaarten en plattegronden. Overzichtelijk achterin in de gids is de benodigde praktische informatie te vinden.


Reisgids Malaga - 100% Andalusie

100% Andalusie - Mo'Media

Taal: Nederlands

Andalusië is een fijne bestemming, alle maanden van het jaar. Of je nu houdt van de oude cultuur, de heerlijke Zuid-Spaanse keuken of de prachtige stranden en berggebieden..

In Andalusië kun je je wekenlang vermaken. Maar ook voor een korte vakantie is het een prima keuze.
 
100% Andalusië brengt je uiteraard naar het niet te missen Alhambra, maar ook naar de leukste wijken van Málaga en ver weg van alle drukte naar dat prachtige logeeradres op het platteland. Bovendien geven we je alle adressen voor in je navigatiesysteem, zodat je nooit meer hoeft te verdwalen.

Reisgids Malaga - Marco PoloReisgids Malaga - Marco Polo

Taal: Nederlands

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat.
Zon en zee, witte dorpjes met hun smalle bochtige straatjes, flamenco, trotse mensen en Moorse pracht: dat is Andalusië. Marco Polo is al 20 jaar de meest actuele, betrouwbare en compacte reisgids. De gids biedt verrassende Marco Polo Insider Tips, thema's als Eten & Drinken, Shoppen, Relaxen en Low Budget, de laatste trends en meer. Alle bezienswaardigheden vind je terug op de handige uitneembare kaart.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.