Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Wat is er te doen?

Wat is er te doen in Malaga? Excursies, winkelen, restaurants, Muelle uno, de stranden, musea en ontdek Malaga op verschillende manieren. Waar vindt u het VVV (Oficina de turismo) in Malaga.

Oficina de Turismo Malaga - VVV kantoorHandig als u in Malaga bent om even langs het VVV kantoor te gaan...

Excursie MálagaTijdens een stedentrip of vakantie in Málaga is het leuk de stad beter te leren kennen. Ook een dagje buiten de stad is zeker een aanrader. Kijk hier voor de excursies in Málaga.

Ontdek MalagaOntdek Málaga. Er zijn vele manieren om Málaga te ontdekken. Zie hier een paar originele manieren om dat te doen...

Malaga strandDe stranden van Málaga stad hebben een lengte van ongeveer 15 km. Van oost naar west vindt u de stranden van El Candado, Las Acacias, Baños del Carmen, La Malagueta, San Andres, La Misericordia, Guadalhorce en Guadalmar.

Winkelen MalagaVoor de liefhebbers van winkelen zal Malaga een paradijs zijn. U treft er grote winkelcentra en levendige rommelmarkten.

Malaga restaurants - Plaza de la MercedTijdens uw reis naar Malaga wilt u natuurlijk genieten van lekker eten en drinken. Wij hebben voor u een aantal leuke gelegenheden bij elkaar gezet, allemaal in het oude centrum van de stad.

Malaga nieuwe haven - Muelle 1De nieuwe haven van Malaga, "Muelle 1" of "Muelle Uno" is de nieuwe promenade met winkels, cafes en restaurants, recreatie voor kinderen en een prachtige tuin met palmbomen.

Arabische baden MalagaLeun achterover en ontspan in Malaga's hemelse Hammam Al Andalus, een van de luxe Arabische baden gelegen nabij de oude medina.

Musea MálagaMusea Málaga. Málaga kent een aantal interessante en bekende musea.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.