Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Arabische baden MalagaLeun achterover en ontspan in Malaga's hemelse Hammam Al Andalus, een van de luxe Arabische baden gelegen nabij de oude medina.

 

 

Besteed 1,5 uur in de weelderig ontworpen thermale baden en een stoombad, drink muntthee, en ga dan naar de Aroma Corner voor een massage van 15 minuten of een 30 minuten durende massage met een exfoliërende scrub. Ook kunt u, tegen meerprijs, kiezen voor een Kessa zuiverende massage die de dode huidcellen verwijdert en de bloedsomloop stimuleert. Onbeperkt muntthee en glazen water zijn beschikbaar voor u.

Hammam al Andalus MalagaUit de tijd van de Moren

Hammam Al Andalus is een luxe spa die teruggrijpt op de pracht en decadentie van het Arabische tijdperk in Andalusië, de tijd dat de Moren aan de macht waren. De baden zijn prachtig, rustig, en met schitterende Arabische inrichting en met kaarsen verlichte gangen, gewelfde plafonds, en bogen.

Thermaalbaden

Ontspan uw spieren door te loungen in de hete thermaalbaden en prikkel dan uw zintuigen door in het koude water te springen. Koester u in het warme zwembad en leun achterover en visualiseer hoe de Moren geleefd en gebaad hebben.

 

 

Het stoombad

U kunt gaan zitten in het stoombad, adem de geurige dampen in, doordrenkt met aromatische essences, en ga daarna naar de Aroma Corner voor een massage.

Hammam al Andalus - massage ruimte

Massage

U kunt uw keuze maken uit olie geparfumeerd met roos, lavendel, paars of rood amber, en daarna krijgt u een ontspannende massage uw de masseuse van 15 minuten. Als u wilt genieten van een langere massage met een exfoliërende body scrub kunt u dat tegen meerprijs bestellen. Boek de massage van 30 minuten. De Kessa massage is ook een optie, deze bestaat uit een zuiverende massage met rode druiven, olie en een exfoliërende Kessa handschoenen, die helpt om dode huidcellen te verwijderen en stimuleert de bloedcirculatie.

Aan het einde van de sessie gaat u douchen en verlaat de Hammam verfrist, gerevitaliseerd en klaar voor Malaga!

  • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
  • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
  • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad

Bekijk deze activiteit>>

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.