Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Excursie MálagaTijdens een stedentrip of vakantie in Málaga is het leuk de stad beter te leren kennen. Ook een dagje buiten de stad is zeker een aanrader. Kijk hier voor de excursies in Málaga.

 

 

Voor onze excursies werken wij samen met Viator. Viator verzorgt de boekingen en de excursies.

Boekt u een andere excursie bij Viator dan de op deze pagina genoemde, kijk dan goed of het begin en eindpunt wel in Malaga-Stad ligt.

Kijk hier voor de leukste citytours binnen Malaga-Stad.


Dag maar Cordoba vanuit Malaga

Dagje Córdoba vanuit Malaga

Laat u verleiden door de Andalusische charme van Cordoba op een dag excursie vanuit Malaga. Deze intrigerende oude stad was de hoofdstad van het Moorse Spanje gedurende drie eeuwen en wordt verondersteld een van de grootste steden van Europa te zijn geweest in de tijd van de islamitische heerschappij. Bezoek de prachtige Grote Moskee van Cordoba, die zijn geweldige islamitische architectuur heeft behouden. Bekijk deze excursie.


Dag naar Sevilla vanuit Malaga

Dagje Sevilla vanuit Malaga

Laat u verleiden door de Andalusische charme van Sevilla op een dag excursie vanuit Malaga. Gebouwd op de oevers van de Guadalquivir rivier, heeft het levendige Sevilla een rijke Arabische erfenis en kleurrijke lokale wijken zoals Triana en La Macarena. De meest beroemde zijn de in de UNESCO World Erfgoed-lijst opgenomen kathedraal en het fort Alcazar, dat u gaat verkennen op deze dag excursie. Bekijk deze excursie.


Dag naar Marokko vanuit Malaga

Daje Marokko vanuit Malaga

Ervaar de magie van Marokko op een dagtocht naar Tanger vanuit Malaga. Marokko ligt dan wel aan de overkant van de Middellandse Zee, maar het exotische Noord-Afrikaanse land Marokko voelt als een wereld ver weg! Uw dag excursie is inclusief een Marokkaanse lunch met een Berber dansvoorstelling, winkelen bij een Tanger bazaar, en retour ticket voor de ferry. Bekijk deze excursie.


Dag naar Ronda vanuit Malaga

Dagje Ronda vanuit Malaga

Ontdek de bergachtige streek van Ronda op deze ontspannende dagtrip vanuit Malaga. Zie alle hoogtepunten van de prachtige stad Ronda, met inbegrip van de Plaza de Toros arena en het museum. Bezoek de kerk van de Heilige Geest en de Plaza de España, het belangrijkste plein van de stad. Geniet van het uitzicht op de prachtige de kloof El Tajo, die de stad splitst in oude en nieuwe wijken, en zie Puente Nuevo, de brug die de twee met elkaar verbindt. Vervolgens kunt u genieten van een rondleiding door een lokale wijnboer en proeft u de lokale Spaanse wijn. Bekijk deze excursie.


Dag naar Granada vanuit Malaga

Dagje Granada inclusief Alhambra vanuit Malaga

Bezoek Granada en het Alhambra, een van de mooiste architectonische wonderen van de wereld, op een dagtrip vanuit Malaga. Samen met het Alhambra en de prachtige Moorse architectuur, is Granada is de thuisbasis van een van Spanje's bekendste UNESCO World Erfgoed plaatsen, de Generalife tuinen, die u ook bezoekt op deze dag trip. De excursie is inclusief toegangsbewijzen. Bekijk deze excursie.


Dag naar Gibraltar vanuit Malaga

Dagje Gibraltar vanuit Malaga (optioneel met dolfijnen kijken)

Op deze dagtocht vanuit Malaga, reist u langs de kust van Spanje naar Gibraltar, het Brits grondgebied dat het meest bekend om zijn rots. U ziet de belangrijkste bezienswaardigheden, gaat winkelen (betalen in Engelse Ponden) en genieten van het uitzicht op de Spaanse en Marokkaanse kusten van de top van de Rots. Optioneel kunt u ook een boottocht maken om dolfijnen te spotten voor de kust van Gibraltar, de thuisbasis van drie soorten dolfijnen zijn. Bekijk deze excursie.


Dag naar Jerez de la Frontera en Cadiz vanuit Malaga

Dagje Jerez de la Frontera en Cadíz vanuit Malaga

Ervaar de tradities van Zuid-Spanje op een dag trip naar Jerez en Cadiz vanuit Malaga. Reis per comfortabele touringcar langs de Bull Route (Ruta del Toro) naar Jerez de la Frontera om daar van een authentiek paardensport evenement Andalusische paarden te genieten. Neem een rondleiding door een wijnmakerij en proef twee lokale wijnen met een snack. Bewonder het uitzicht op het Andalusische platteland en geniet van vrije tijd voor de lunch (voor eigen rekening) voordat u aan boord gaat van een boot voor een sightseeing cruise langs de kust van Cadiz. Tot slot een sightseeing tour door het centrum van Cadiz. Bekijk deze excursie.

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.