Malaga Reisgids
Uw Malaga reisgids online

Malaga nieuwe haven - Muelle 1De nieuwe haven van Malaga, "Muelle 1" of "Muelle Uno" is de nieuwe promenade met winkels, cafes en restaurants, recreatie voor kinderen en een prachtige tuin met palmbomen.

 

 

Bijna dagelijks arriveren er grote cruiseschepen in Malaga, die in deze nieuwe haven aanmeren. Het gebied is vooral bedoeld voor de bezoekers van de schepen, maar het is natuurlijk ook een aantrekkelijk gebied voor de overige toeristen van de stad en de bewoners.

Muelle 1 winkelcentrumHet winkelcentrum is aan de zijkant van de Paseo de la Farola - de ingang is dezelfde als de ingang van de poort. U vindt er zo'n 60 winkels, met een gevarieerd aanbod van mode, accessoires, schoenen, beauty artikelen, bloemen, meubels, decoratie en voedsel. Vele bekende merken worden vertegenwoordigd, zoals Mango, Amichi, Adolfo Dominguez, Tommy Hilfinger, Bimba,, Timberland, Diesel, Roberto Verino, Andycraft, Mandragora, Etxart, Panno, Kiko, Lacoste, Levi's, Loft Six, Decimas, en No Bella.

 

 

Muelle 1 - restaurants en winkelsDe ruime keuze aan restaurants maakt het gemakkelijk om een perfecte gelegenheid voor lunch of diner te vinden. Typische Spaanse tapas en menu's, Mexicaans eten, Indiaas eten en natuurlijk veel verse vis en zeevruchten. De restaurants hebben een uitnodigende, moderne en comfortabele uitstraling, met mooi meubilair, heel anders dan al die plastic stoelen en tafels die je vaak ziet hier. Hier kunt u genieten van uw dag en kijken naar de mensen en de boten en het prachtige uitzicht op La Alcazaba.

Muelle 1 Malaga - CruiseschepenNaast dit gebied vindt u de nieuwe palmboomtuin (Palmeral de las Sorpresas), waar u tussen honderden palmbomen kunt ontspannen met een speelplaats voor kinderen er bij. Voor de kinderen is er ook een indoor speeltuin, aan de ingang van de ondergrondse parkeergarage en de palmboomtuin.

Er is een ondergrondse parkeergarage die recht onder "Muelle 1" ligt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerproblemen of een lang eind te moeten lopen bij uw bezoek aan de nieuwe haven.

Meer info: www.muelleuno.com

 

Malaga Reisgids

Malaga Reisgids

Op deze reisgids willen wij u speciaal wijzen. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.